Home | Profiel | Diensten

Profiel van Thomas Pot Datamanagement en Advies.


Thomas Pot Datamanagement en Advies is een eenmansbedrijf gelokaliseerd in Geleen (L). Ik ben sinds 1994 werkzaam in de logistiek, inkoop en kwaliteitszorg. Binnen diverse functies kwam ik door nieuwsgierigheid en noodzaak steeds vaker in aanraking met automatiseringstrajecten. Ik heb diverse nieuwe implementaties begeleid en bestaande trajecten geanalyseerd en verbeterd. Wanneer bestaande oplossingen tekort schoten en er behoefte was aan aanvullende data- en kennismanagement ontwikkelde ik eigenhandig oplossingen middels MS Access.

Als medewerker kwaliteitszorg was ik verantwoordelijk voor het onderhoud van het kwaliteitsmanagement systeem volgens de ISO-9002 norm. In deze functie heb ik diverse verbetertrajecten begeleid en afgerond. Ook hier was datamanagement het centrale onderwerp.

Ook heb ik verscheidene management functies ingevuld, op het gebied van procesbeheersing, inkoop, logistiek en facilitaire zaken. Voornamelijk bij bedrijven in het MKB segment.

Adresgegevens

Thomas Pot Datamanagement en Advies

Pieterstraat 51
6166 AP Sittard-Geleen (Limburg)
T: +31 (0)6 5108 9104 | F: +31 (0)84 759 3535 info@thomaspot.nl

Google Apps

Sinds geruime tijd gebruik ik voor al mijn zakelijke communicatie, en documenten de oplossing van Google. Google Apps for business. Deze applicatie wordt online aangeboden als SAAS (Software as a service) Deze oplossingen zijn zeer geschikt voor zzp'ers en kleine bedrijven welke op een betaalbare en efficiente manier willen communiceren. Wilt u vrijblijvend een demonstratie? Bel of stuurt u een e-mail.. Klik hier voor meer info bij Google.


Open2bizz software

Sinds 1-2-2011 heb ik samen met een compagnon een nieuwe bedrijf opgericht. Open2bizz levert slimme, en eenvoudige software oplossingen voor het MKB. Wij zijn o.a. actief in de zorg. Bezoek onze website voor meer informatie....

Klik hier voor de website van open2bizz.

Ik steun Our Common Future 2.0